Beli Tudung Bawal Online / Fesyen Terkini Tudung Bawal 2014/Fesyen Terkini Shawl 2014 di Mulawa Fashion

Lagi beberapa jam saja lagi ...2014 akan muncul.

Pastilah kita menantikan gaya-gaya terkini fesyen tudung bawal 2014 .
Tak ketinggalan juga fesyen shawl 2014. Tentu meriah dunia tudung online anda kan..
Lagipun , siapa yang tak nak memakai tudung bawal terkini/shawl terkini.
Dengan adanya peniaga tudung online .. fesyen terkini sangat pantas untuk anda gayakan jika anda tinggal di kawasan luar bandar. Beli saja secara online.... sehari atau 2 hari, tudung yang dibeli sudah sampai ke alamat rumah/ofis anda.

Selain fesyen tudung yang bersilih ganti setiap bulan, ada 2 perkara yang sedikit istimewa untuk kita nantikan.
Tak lain tak bukan..tentulah fesyen baju raya 2014 dan tudung raya 2014. Yang ini lagi meriah....
Maklumlah..untuk digayakan di pagi raya ..mestilah nak cantik dan style .tak gitu? hehe

Apa pun..fesyen adalah sesuatu yang tidak semestinya perlu baru dari segenap sudut.
ada juga fesyen lama yang muncul kembali  ..dan terus jadi in-trend. jadi ikutan ramai
contohnya : macam corak polkadot tu..

Oh ya..sebelum terlupa... Tudung Bawal Kosong.
Tudung ni akan terus kekal evergreen dan akan dibeli oleh penggemar tudung bawal.
Mungkin juga kerana tudung bawal kosong 2013 dah lusuh atau berlubang kena strika .heh.

Cakap pasal tudung bawal kosong, mestilah tempiasnya kena juga dengan Tudung Mulawa Bawal Amrina Jahit Kontra.... bawal kosong tapi diberi gaya jahitan warna benang kontra disekeliling tudung.
Kata pelanggan kami ianya simple dan unik..tapi cantik....macam gambar ni ..
Tudung warna pink..tapi kami gunakan benang warna biru di sekeliling tudung. COOL.
untuk lebih jelas..sila klik link ni utk lihat gambar bawal amrina


Okaylah...
Teruskan membeli tudung bawal online dan teruskan membeli shawl online di Mulawa Fashion ya.
Selain jualan secara runcit, anda juga boleh membeli secara borong di FB kami.

Kami di Mulawa Fashion akan terus menampilkan gaya-gaya terbaru yang akan muncul di pasaran 2014.
Teruskan menyokong kami di Mulawa Fashion.
Happy new year 2014

Catat Ulasan