DuaKosongSatuEmpat

2014 sudah tiba
bunyi bunga api dah berdentung dentang dah kat luar rumah aku ni.
Dengar sudah..malas nak tengok ..dah tentu cantik kan.

Teringat entry 2013 aku tahun lepas.
same time,same place ...aku nak tulis entry 2014 pulak.

Counting 10..9..8..7..6.. bla2..ya,aku masih tak suka lagi.hehe
Sama macam entry 2013 tu, aku cuma nak tulis ni je..
supaya senang aku tengok balik nanti ..

Kalau dulu blog aku view 11,854 ...sekarang ni dah 277,624
Kalau dulu like di FB 1,654 ..sekarang ni dah 13,961
Dalam masa setahun aku dapat achieve semua ni..ya aku happy sebenarnya!
suka duka berniaga online..semuanya aku hadapi setabah mungkin.
Walaupun angka2 ni semakin menaik..ada jugak sebenarnya angka yang makin menurun.
Terang lagi bersuluh..entry bawah label kisah aku dan dan label jom memasak dah tak banyak kan  ..huhu
Nampak sangat dah kurang menulis kat blog ni sbb sibuk berniaga online. kurang memasak? sama la tu...
Ate..mana maunya * cakap orang perak.
okay..aku akan cuba menulis semula tahun 2014 ni. CUBA okay! paham2 je la maksudnya.hehe

Welcome 2014.
aku cuma mahu menjadi manusia yang lebih baik dari hari sebelum2 ni..
Doakan yang terbaik untuk Mulawa Fashion
dan aku doakan yang terbaik untuk korang semua.


Catat Ulasan