Drama Never Ends

Tajuk entry je bahasa inggeris.
Isi ...bahasa melayu la :)

Drama, drama,drama...
dah lama aku tak ada masa nak tengok drama.
Bukan tak suka, cuma tak sanggup nak tunggu..terpacak setiap hari menanti..
masa zaman2 belajar dulu..memang sanggupla turung bilik TV tengok drama :) ..hehe
dan biasanya kalau ada drama ..atau sukan ..memang aku akan pilih sukan! serious, no lie...

Dan sekarang ni...........aku akan tengok drama..bila time balik kampung.
Sebab? mak aku tengok drama..
soalan aku pada mak aku..
> drama apa ni mak?
> siapa berlakon?
> cerita pasal apa ni mak?
> bla..bla..bla  pastu aku cakap, mak alih channel sukan boleh? haha
confirm mak aku tak bagi....

Okay, suka je tengok drama....bukan tak suka langsung :)
cuma selalu ketinggalan.... biasanya aku tengok kat internet je..
tak follow kat tv..dan soalan aku pada adik aku..cerita apa best sekarang ya? rekomen boleh?

Anyway, sekarang aku nak tengok drama Ariana Rose..
ketinggalan kereta api sangat kan.... dah lama habis kot.
Biarla...yang penting..better late than never
Sebelum aku tengok habis....
aku nak lawat2 FB page pasal Keith Foo dan Ariana Rose dulu utk dapat feel  :) boleh????



Catat Ulasan