Tudung Bawal Amrina Floral

Semuanya bermula bila ramai yang pm ke inbox..
bertanyakan soalan macam ni.......

salam sis,
ada tak tudung bawal baru?
tapi bukan yang jenis printed..............

lebih kurang macam tu la soalannya..

itulah permulaan cerita macam mana idea nak menghasilkan bawal amrina floral bermula.
Pilih sample cotton floral ...............mmg bnyk yang cantik2 kilang tunjukkan.
tapi, nak membelinya kena ambil semua ..phewwww   ..ber ela2 kena ambik.
kalau la boleh ambil sikit2 dan ambil banyak design kan heaven!!!!

Hope anda suka...
dan alhamdulillah sambutan yang diterima pun boleh membuatkan aku tersenyum :)
Ada 20 warna semuanya........
check out gambar dibawah ya
untuk order, pm saja ke inbox FB Mulawa Fashion


Catat Ulasan