Jom bersenam

Jom kan saja.
Tapi nak istiqamah bersenam setiap minggu memang susah betul nak buat.
Bila terlalu rajin...sampai setiap hari pun nak bersenam
Bila malas... paham2 je la kan. kau memang YOYO

Masa belajar dulu.....aku memang kaki jogging.
Stamina tahap terbaikla konon... joging satu padang beberapa pusingan2 pun aku steady.
Sekarang ni, bagi aku joging satu taman perumahan yang kecil pun mungkin aku menangis.haha
SEMPUT.

Maka, gembira la lemak 4 inci aku ni sebab masih boleh menumpang dalam badan aku.
Tapi untuk sekejap je la ya. Sebab aku rasa nak rajin balik bersenam ni. INSAF

Caranya? bersenam la .....
Fokus pada body part yang nak dikuruskan sahaja.
Pil kurus? ....maaf, aku tolak semua ni. TAK PERNAH MAKAN
Sebab pada aku ............NO SHORT CUT.
aku cuma nak sihat je... sambil exercise utk kurus dapat tingkatkan stamina
Sape2 nak link video cara senaman aku..emel je ke mulawafashion@gmail.com
Nanti aku kongsikan. KALAU RAJIN, PASTI ADA HASIL.tak gitew?




Catat Ulasan