Anda Suka Pakai Shawl atau Tudung Bawal?

Yang mana satu pilihan anda?
Yang mana satu anda kerap beli untuk dijadikan koleksi peribadi anda?

VS                  


Ada orang , suka pakai shawl sahaja..memang tak pakai langsung tudung bawal.
Ada orang lain pula, suka pakai tudung bawal sahaja..memang tak reti nak gayakan shawl
Dan............ ada juga yang dua-dua pun dia pakai. Sekejap shawl , sekejap tudung bawal.

Yang mana satu agaknya diri anda ya?
Yang pasti, aku cuma nak cakap satu...

Anda pakai apa2 pun tetap cantik! Sape? anda la...yang sedang baca entry ni :)

Oh lupa, ada lagi satu.
Ada yang suka pakai shawl tapi sebenarnya yang dia pakai tu ialah tudung bawal 4 segi.
Cuma caranya, lipat tudung bawal tu jadi 2 bahagian, lepas tu buat lilitan macam pakai shawl.
Mudahkan... gaya ni memang senang je nak pakai.
Tapi kalau anda rasa tudung bawal 45" tu agak kecil bidangnya kalau nak gayakan seperti shawl..
boleh je guna tudung bawal bidang 60". Pasti lebih selesa dan lebih besar.

Nak tudung bawal plain bidang 60" tak?
Jom buat pesanan di Mulawa Fashion...ada 20 warna menanti anda.
untuk order, sila pm inbox FB Mulawa Fashion atau emelkan ke mulawafashion@gmail.com
available untuk pembelian secara runcit atau borong

Catat Ulasan