Beli fabric starch online di Mulawa Fashion

Rasa nak menangis!
Itulah perkara pertama yang akan kita rasakan bila tudung bawal yang nak dipakai 
tak jadi-jadi masa nak bentuk. Lembik dan senget.
Baju dah siap pakai.
Make up pun sudah.
Jarum jam makin berdetik
Panik.

Tudung cantik terbentuk
Siapa yang sanggup keluar rumah pakai tudung tak jadi kan?
Jatuh reputasi kecantikan dan imej katanya.Haha.
Buatnya hari yang tudung tak menjadi tu, ialah hari anda kena buat presentation ( di kuliah atau tempat kerja) memang haru jadinya. Walaupun kecantikan dah semulajadi tapi tak bermakna kalau tudung senget.

Lilin
Old school. Pasti pernah gosok lilin pada bahagian atas tudung.
Tujuannya nak bagi keras tudung supaya senang bentuk. 
Senang bentuk maknanya jimat la masa. 
Tapi itu dulu, sekarang ni mungkin masanya anda patut melupakan lilin ...............

Fabric Starch
Lebih mudah!
Tahukah anda fabric starch boleh mengeraskan tudung?
Anda hanya perlu sembur dan iron. Ada bau yang menyenangkan lagi.
Dan confirm hati pun senang dipagi hari bila nak pakai tudung.
Untuk adik-adik yang masih bersekolah... boleh guna fabric starch untuk iron tudung sekolah.
Untuk yang dah belajar di kolej/universiti pun sama.
Untuk yang dah bekerja...lagi la perlu kan, pagi2 kena cepat nak mengelak jalan jammed.
Untuk isteri, guna fabic starch untuk iron kemeja suami.

Lelaki 
Fabric Starch bukan hanya untuk tudung.Dan bukan hanya untuk perempuan sahaja.
Ada 2 sebab lelaki akan jadi lebih hensem dengan bantuan fabric starch.
1. Kemeja anda akan jadi lebih kemas selepas diseterika  bersama fabric starch
2. Kasih sayang dari isteri atau girlfriend akan lebih meningkat bila anda tahu di mana nak beli fabric starch apabila mereka kirim.
Ya, semuanya akan menjadikan anda lebih hensem dari biasa di mata orang-orang tersayang dan bakal tersayang.

Beli fabric starch online
Kini, anda boleh mendapatkan fabric starch melalui pembelian secara online di Mulawa Fashion.
Mudah bukan? tak perlu round-round dalam pasaraya dah lepas ni.
Bagi si- pemakai tudung bawal, produk ini adalah produk yang MESTI anda cuba.


Untuk order sila pm inbox Mulawa Fashion/ mulawafashion@gmail.com/whatsapp 019-3720661.

* Fabric starch tidak available untuk dipos ke sabah/sarawak kerana barang ini tidak dibenarkan untuk pengangkutan udara ( mengandungi bahan mudah terbakar)


* Buat masa ini, kami hanya menjual brand seperti gambar di atas sahaja. 









Catat Ulasan