DuaKosongSatuLima - Happy New Year 2015

Okay ..
Happy New Year 2015.

Dugaan memang banyak terjadi untuk 2014.
Apa yang aku boleh katakan sabar, dan terus tabah menghadapi ujian.
Pada waktu yang sama muhasabah diri dan perbaiki mana2 yang masih kekurangan!

Seperti biasa, entry new year ni pastinya akan aku gunakan untuk rekod angka2 penting my mulawa. Senang...............nanti bila2 aku nak tengok dan buat perbandingan kan.

Blog ni sekarang dan ada views 664,262 .... berbanding 277,624 new year 2014.
Untuk FB pulak 26,944 likes ... berbanding dulu 13,961
Dan tambah lagi satu Google+ 2,876,407 views.
TQ semua!

Alhamdulillah..semuanya meningkat termasuklah umur dan berat badan.hehe
Tapi ada satu je yang menurun, post entry di blog!
Malas musuh no. 1. Kalau aku dapat tewaskan musuh ni ... memang aku akan kembali rajin post di blog ya. Nak kalahkan bukan mudah......nanti aku kumpulkan keazaman wira dalam diri aku ni.

Welcome 2015.
Semoga banyak perkara2 baik terjadi dalam diri aku untuk tahun ni.

Juga aku doakan yang terbaik untuk korang semua ya!
Oh ada lagi satu.. aku nak laptop baru. Laptop sekarang dah sangat daif rasanya.

Bye..bye 2014.



Catat Ulasan