Offer Fabric Starch Minggu Ini di Mulawa Fashion ( 27hb - 31hb Januari 2015)


Siapa perlukan fabric starch?
Dan siapa perlukan tudung bawal baru ?
Jika jawapan anda YA, offer ini sangat sesuai untuk anda.

ANDA
Seperti yang kami beritahu dalam entry sebelum ini, fabric starch adalah produk yang perlu anda ada. Alasannya mudah, ia dapat menjimatkan masa anda semasa membentuk tudung. Kain tudung yang lembut kadang2 sukar dibentuk. Selepas anda sembur dan iron fabric starch pada tudung, fabrik tudung akan mengeras...... anda pun akan kekal CUN seharian memakai tudung yang cantik terbentuk. Ya, kami ingin memudahkan tugas anda.

BARU
Produk ini baru sahaja kami jual secara online pada bulan ini. Sambutan yang diterima amat menggalakkan. Majoriti yang membeli mengatakan mereka sukar mencari produk ini di kedai runcit biasa. Kami faham, biasanya produk ini banyak dijual di pasaraya besar sahaja. Yang tinggal berjauhan dengan pasaraya pasti susah nak cari kan? Sekali lagi, kami mudahkan untuk anda.

TUDUNG PERCUMA
Jangan lepaskan peluang ini!
Jika anda membuat pembelian 2 botol fabric starch pada harga RM37 termasuk postage, anda akan menerima sehelai tudung bawal amrina floral percuma, Warna baru yang dijahit khas untuk offer ini.
Warna yang akan diberikan tiada dalam senarai 20 warna sedia ada yang kami jual sekarang.
Warna apa? surprise...................

DIJAMIN
Okay tak produk ni?
Dah tentulah okay. Apakata anda cuba dahulu . Tak cuba tak tahu kan?
Dari feedback yang diterima oleh pelanggan sebelum ini ..produk ini:-
-Wangi
-Senang meresap pada kain
-Sembur ..fabrik akan keras dan senang nak bentuk

Sementara ada offer untuk harga 2 botol ini, bolehlah anda kongsi dengan kawan untuk buat pembelian 2 botol sekaligus. Lagipun , harga pengenalan RM11*tidak termasuk postage untuk satu botol akan berakhir hujung bulan ini. Bermula Februari, harga akan kembali pada harga asal RM13*tidak termasuk postage .

BAGAIMANA NAK ORDER?
pm inbox FB page kami Mulawa Fashion atau whatsappp 019-3720661 sekarang.
Order..buat pembayaran....dan anda hanya perlu tunggu fabric starch sampai di alamat penghantaran yang anda berikan! Mudah bukan?


Nota :
Offer di atas telah tamat. Sila rujuk harga di bawah bermula March 2015



Catat Ulasan