Pakej penghantaran kuih raya 2015 di sekitar Shah Alam

Hari raya bakal menjelma.
Bagaimana persediaan menyambut hari raya anda?
Pakaian dan kuih raya pastinya antara barang yang perlu disediakan.

Seringkali apabila menjelang hari raya, kita akan beritahu atau telefon atau juga whatsapp orang tersayang supaya jangan membeli keperluan raya kerana kita akan belikan untuk mereka.

" Mak, raya ni jangan beli kuih raya ya, abang ngah sponsor. Atau kalau mak nak beli, jangan beli banyak sangat"

Itulah antara ayat yang selalu kita ucapkan. Kuih raya pastinya diperlukan untuk disediakan kepada tetamu yang datang nanti. Selain membeli untuk diri sendiri, pastinya kuih raya juga boleh kita hadiahkan kepada keluarga atau rakan-rakan kita. Tentu mereka gembira menerimanya.

Jika anda tinggal di kawasan sekitar Shah Alam, kini ada cara mudah untuk membeli kuih raya. Order-buat pembayaran- kuih raya akan dihantar ke alamat yang anda berikan ( tertakluk kepada kawasan terlibat )

Pakej RM100 dan pakej RM50 ditawarkan. Sila rujuk info di bawah


Kerepek dan kacang
Kerepek ubi dan kacang shantung sungguh sedap dikunyah sekiranya perut sudah senak memakan pelbagai makanan berat seperti ketupat rendang dan pelbagai juadah yang lain.. Berat setiap bungkusan ialah 500g. Berbaloi beli kerana jumlah yang anda dapat pasti lebih banyak dari biasa.

Kuih Siput
Kuih tradisional pilihan ramai. Rasakan kuih siput kami yang rangup dengan rasa kari dan masin yang sesedap rasa! Pasti menyelerakan dan nak lagi apabila dimakan.750g kuih siput dalam satu bekas membuatkan anda rasa tak cukup nanti.

Biskut Koko Kacang
Kanak-kanak sukakan rasa coklat. Taburan kacang di atas biskut sebagai penambah rasa membuka selera. Pasti mereka sukakannya.

Tart Nenas
Biskut wajib di hari raya. Cair di dalam mulut apabila dikunyah, Sedap.
45 pcs saiz tart nenas yang besar dan inti yang banyak . Sukar untuk anda mengatakan bahawa kami kedekut menjual tart nenas.

Biskut Mix Kopi Donut
Mesti cuba! Rasa kopi pada biskut memang menyelerakan . 3 jenis taburan yang berbeza diletakkan di atas donat cute tersebut. Tak kira dewasa atau kanak-kanak pasti sukakannya. 56pcs dalam satu bekas bolehlah dikongsi bersama ya!

Setiap pakej mengandungi list item biskut yang berbeza. Buat pilihan yang mana suka seperti di bawah. 


Anda akan mendapat percuma kacang cili 500g sekiranya membuat pembelian selewat-lewatnya esok. Tiada cash on delivery. Pembayaran mestilah dimasukkan ke dalam akaun yang akan kami berikan dan penghantaran akan dibuat pada waktu yang ditetapkan.

Untuk lihat pakej RM50, sila whatsapp no yang tertera seperti di bawah :-
(019-3720661)


Jom shopping kuih raya. Pasti sedap dan mempunyai pelbagai rasa.


0 ulasan: