Promosi borong tudung murah september 2015 di mulawa fashion

9eptember Special
Purchase with Purchase.

Promosi apa tu?
Beli item pertama dan tambah pembelian item ke 2 dengan mendapat harga diskaun

Bila mula dan bila habis?
Bermula september 1hb hingga 30hb

Boleh pilih item ke 2 tak?
Tidak boleh. Semua design telah dipasangkan secara rasmi. Tak boleh berpisah katanya!

Satu warna saja ke ...dekat gambar ada 1 warna je...
Tak. Akan dapat warna tudung yang berbeza mengikut warna sedia ada setiap design.Boleh check warna tudung yang lain tu pada link ni.

Boleh pilih warna tak?
Maaf, tak boleh. Kalau borong memang ada rules dia - kena ambil semua warna yang available. Kalau pilih, nanti tak habis pula semua warna yang tak berapa cantik tu. Semua pakat pilih yang cantik saja. Tapi kalau bawal kosong  boleh pilih. 

Berapa harga?
Bab ni mudah saja...semua harga sudah terpapar pada gambar.

Kalau order, bila sampai ya?
Pengeposan kami setiap rabu dan sabtu sahaja ( kecuali sabtu minggu pertama)
Pembayaran mestilah dilakukan sehari awal. Biasanya kalau alamat bandar akan ambil masa 1-2 hari. Kalau alamat kawasan dalam sikit, mungkin ambil masa lebih lagi. Semuanya bergantung kepada proses penghantaran poslaju ..termasuk abang poslaju atau abang posmen.

Okay, macam mana nak order?
Boleh whatsapp 019-3720661 / emel mulawafashion@gmail.com atau isi je form dekat blog ni/pm inbox fb page Mulawa Fashion. Whatsapp/SMS ya, sbb orang yang jaga whatsapp tu kena check barang dengan orang yang jaga stock..kalau call, dia tak dapat nak bagi jawapan on the spot.Lagipun, boleh la jimat credit anda kan.

Bagaimana rate untuk penghantaran ke Brunei/Singapore?
Ikut rate berat Poslaju.
Brunei 
( 500g pertama RM43 ...add RM6 utk setiap 500g berikutnya) dan add 25% ( fuel+handling charges)

Singapore
( 500g pertama RM40 ...add RM5 utk setiap 500g berikutnya) dan add 25% ( fuel+handling charges)

Dekat mana ya nak tengok senarai tudung promosi ni?
Klik link ni ya.TQ

Ok, ni soalan last. Dekat mana nak ucap tq dekat admin blog :)
Dekat sini je...sama-sama. Jangan lupa tengok list..mana tau ada yang berkenan...boleh la shopping kan.


Catat Ulasan