Sesuai sangat tudung ni kalau terlambat..............

bangun pagi untuk pergi kerja/kuliah.

Wow!
Bab terlambat bangun ni memang satu keadaan yang kalau boleh tak nak hadapi. Boleh sakit jantung dibuatnya. Biasa berlaku kalau terlampau letih dan terus tidur mati malam sebelumnya.


Kalau dah terlambat tu, mandi biasa 30 minit boleh jadi 3 minit.
Drive kereta penuh berhemah...tetiba boleh jadi racer.

Tapi kalau perempuan terlambat bangun, dia memang tak akan sanggup keluar rumah dengan pakai tudung tanpa iron kan? Walaupun lambat...sambil meloncat tergesa2 tetap nak iron tudung!

Okay, masa ini lah fungsi tudung jenis fabrik crumple akan jadi penyelamat.
Sebab..tak perlu iron pun. Terus pakai je . Mudahkan!
Kalau masih tiada koleksi jenis tudung seperti ini, dapatkan lah satu. Di waktu diperlukan, memang kita perempuan akan sangat berterima kasih dengan pencipta fabrik jenis crumple.

Nota:
Klik sini, untuk lihat design shawl crumple available di Mulawa Fashion

Catat Ulasan