Bisnes tudung bermula dengan borong tudung

Bisnes tudung merupakan antara bisnes yang ramai diceburi oleh wanita sekarang. Tidak kiralah samada berskala kecil dengan menjual kepada keluarga dan rakan terdekat atau berskala besar dengan membuka butik dan mempunyai plan pemasaran yang hebat.

BISNESS TUDUNG ONLINE
Ya, online. Dengan adanya E-commerce website, FB, Whatsapp,Instagram dan lain-lain lagi perniagaaan secara online kini jadi pilihan. Yang penting, anda hanya perlu tahu bagaimana mengendalikan media sosial tersebut.

BORONG TUDUNG
Ini penting. Kerana ini adalah produk yang ingin anda jual. Boronglah tudung dari pembekal tudung yang mampu menawarkan anda harga yang berpatutan. Dalam bisnes tudung istilah kodi sentiasa digunakan. Ingat SEKODI tudung adalah bersamaan 20 helai tudung. Jika anda tinggal jauh dari pusat borong tudung, beli sahaja secara online. Kini mudah, pembekal tudung borong juga menawarkan khidmat jualan online. Jadi tudung yang anda pesan akan diposkan kepada anda.

Sebagai permulaan, saya sarankan anda menjual tudung bawal kosong atau shawl keknis. Sudah tentulah kerana harga yang diperolehi lebih murah dan peminat tudung bawal kosong dan shawl keknis juga ramai. Kurang Risiko!! Jadi, whatsapp Mulawa Fashion di no 019-3720661 untuk borong tudung ya.

Dapatkan tudung bawal plain airis premium, bawal plain rania , bawal plain kangaroo , bawal plain hidayu atau mungkin shawl plain keknis? Jom bisnes tudung online.............

Jumpa di next post !
0 ulasan: