Borong tudung bawal kosong airis premiumTrend memakai tudung bawal blink- blink sarat dengan batu tabur hotfix simple atau sarat jadi pilihan wanita Malaysia sekarang. Maka, jualan tudung bawal kosong mempunyai permintaan. Jualan hotfix juga mempunyai permintaan.

Tudung bawal kosong Airis Premium
Jenama bawal airis makin mengumpul peminat setia. Jika dahulu bawal kosong cop kangaroo dan bawal kosong cop rania jadi pilihan. Kini, bawal airis juga popular di kalangan peminat setia tudung bawal kosong. Secara jujur, aku suka fabrik bawal airis premium kerana kainnya tidak melekat bila di iron atau dipakai. Ada lagi satu bawal airis tawarkan iaitu bawal airis exclusive ( dah tentulah harga lagi mahal dari bawal airis premium- nanti cerita)

Tudung Bawal kosong
Apa pun jenama tudung, Mulawa Fashion tetap menjual Bawal Airis Premium, Bawal Rania, Bawal Kangaroo, Bawal Hidayu, Bawal kosong tanpa label untuk memenuhi permintaan mereka yang menjalankan bisnes tudung. Ini kerana, cita rasa pemakai berbeza-beza. Harga juga berbeza-beza.Kualiti fabrik juga berbeza-beza.

Jumpa lagi di next post!
Sila klik katalog Borong Tudung untuk lihat harga dan info tudung atau whatsapp 019-3720661


0 ulasan: