Borong Tudung Bawal Kosong Evergreen


That remain fresh, vital, interesting,applicable
JUST TIMELESS!!!

Itu lah bawal kosong 
Mudah dipadankan dengan gaya baju pilihan.
Tak ada istilah ketinggalan zaman.

Harga pun berpatutan
Beli untuk dibuat koleksi sendiri....tak rugi
Beli untuk diniagakan ...confirm ada jualan

Jenis yang ada dalam pasaran
Jika dah biasa tentu tahu.
Tapi sekadar info, bawal kosong yang ada dalam pasaran seperti berikut :-

1. Bawal kosong cop kangaroo ( silver cop)
2. Bawal Rania
3. Bawal Airis Exclusive ( kualiti paling tip top- harga pun tip top)
4. Bawal Airis Premium
5. Bawal Airis Gold
6. Bawal Hidayu Premium
7. Bawal Cotton Tanpa Label ( sesuai nak letak brand sendiri)

Untuk bawal kosong, aku dedikasi kan satu FB page dan Instagram khas supaya tak semak mata memandang. Maklumlah..yang evergreen bawal kosong sahaja, tapi trend tudung lain setiap masa berubah-ubah
Boleh check out link dan follow ya

Seperti biasa, kalau berminat nak beli whatsapp sahaja.
Klik Whatsapp 019-3720661 untuk pembelian . atau DM Instagram /FB








Jom borong tudung bawal kosong di Mulawa Fashion!

0 ulasan: